Biscuiti sarati

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2012 | 6165 vizualizari

 

Daca vreti ceva de rontaiala pentru bere, aceasta reteta este senzationala.

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de burduf
  • ½ pachet de unt
  • 350 g faina
  • Sare
  • Oregano/ busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Da branza si untul pe razatoare, apoi pune-le intr-un bol incapator.

Adauga faina si verdeata uscata, apoi framanta totul usor, pana ce obtii un aluat omogen, nelipicios.

Din acest aluat vei forma bilute mici, de marimea unei nuci, pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Cu ajutorul unei furculite, preseaza bilutele de aluat, astfel incat sa obtii un fel de discuri.

Pune biscuitii sarati la copt, la 180 de grade, circa 15 minute.

Scoate biscuitii si lasa-I la racit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

16.12.2012, 11:26

bere avem, lipseau biscuiti, dar s-a rezolvat si problema asta!!

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:10

Ce prăjiturele drăgălașe!

andreea_angelo 1

20.12.2012, 15:24

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sarati